

## TIMETABLE

| <b>SUNDAY 2</b> | 1 APRIL 2019                      | Gates open 08:00 |         |
|-----------------|-----------------------------------|------------------|---------|
| 10:00 - 10:15   | Legends Cars Championship         | Qualifying       | 15 mins |
| 10:25 - 10:40   | BTRA Truck Championship (Class 2) | Qualifying       | 15 mins |
| 10:50 - 11:05   | BTRA Truck Championship (Class 1) | Qualifying       | 15 mins |
| 11:15 - 11:30   | Super Silhouettes                 | Qualifying       | 15 mins |
| 11:45 - 12:00   | Clubmans Cup                      | Race             | 15 mins |
| 12:15 - 12:30   | Legends Cars Championship         | Race             | 15 mins |
| 12:35 - 13:35   | Lunch Break                       | -                | 60 mins |
| 13:35 - 13:55   | Pickup Truck Racing Championship  | Practice         | 20 mins |
| 14:10 - 14:20   | Clubmans Cup                      | Race             | 15 mins |
| 14:40 - 14:55   | BTRA Truck Championship (Class 2) | Race             | 15 mins |
| 15:10 - 15:25   | Legends Cars Championship         | Race             | 15 mins |
| 15:40 - 15:55   | Super Silhouettes                 | Race             | 15 mins |
| 16:10 - 16:25   | BTRA Truck Championship (Class 1) | Race             | 15 mins |
| 16:40 - 16:55   | Legends Cars Championship         | Race             | 15 mins |
| 17:10 - 17:25   | BTRA Championship (Class 2)       | Race             | 15 mins |
| 17:40 - 18:00   | Pickup Truck Racing Championship  | Qualifying       | 15 mins |

## MONDAY 22 APRIL 2019

| 09:00 - 09:15         | Legends Cars Championship        | Practice   | 15 mins |
|-----------------------|----------------------------------|------------|---------|
| 09:25 - 09:40         | Hyundai Coupe Cup                | Qualifying | 15 mins |
| 09:55 - 10:10         | BTRA Championship (Class 1)      | Race       | 15 mins |
| 10:25 - 10:50         | Legends Cars Championship        | Race       | 15 mins |
| 11:05 - 11:20         | Pickup Truck Racing Championship | Race       | 15 mins |
| 11:35 - 11:50         | BTRA Championship (Class 2)      | Race       | 15 mins |
| 11:55 - 12:55         | Lunch                            |            |         |
| 13:00 - 13:15         | BTRA Championship (Class 1)      | Race       | 15 mins |
| 13:30 - 13:45         | Legends Cars Championship        | Race       | 15 mins |
| 14:00 - 14:15         | Hyundai Coupe Cup                | Race       | 15 mins |
| 14:30 - 14:45         | Super Silhouettes                | Race       | 15 mins |
| 15:00 - 15:2 <b>5</b> | BTRA Championship (Class 2)      | Race       | 15 mins |
| 15:40 - 15:55         | Legends Cars Championship        | Race       | 15 mins |
| 16:10 - 16:25         | Pickup Truck Racing Championship | Race       | 15 mins |
| 16:40 - 16:55         | BTRA Championship (Class 1)      | Race       | 15 mins |
| 17:10 - 17:25         | Hyundai Coupe Cup                | Race       | 15 mins |
|                       |                                  |            |         |

\* All times are provisional and subject to change

BFRC



Gates open 08:00

www.brandshatch.co.uk